Πως πίνουν το αίμα του λαού ο Στουρνάρας και ΣΙΑ!!!

Με ονοματεπώνυμα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για δύο εταιρείες που «τσέπωσαν» 435.666 από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου για να κάνουν την εκστρατεία ενημέρωσης στην πρόληψη της πολυφαρμακίας.

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα διευκρίνισε πως την διαφήμιση αυτή θα μπορούσε να την είχε κάνει η ΕΡΤ αφιλοκερδώς διότι πρόκειται περί κοινωνικού μηνύματος στη συνέχεια άρχισε να βγάζει… ονόματα από το μανίκι της.

«Γενική διευθύντρια της πρώτης εταιρείας (MIND WORK BYSINESS SOLUTIONS EΠΕ) φέρεται η κ. Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, ενώ σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση της εταιρείας βασικοί εταίροι είναι οι κκ. Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, θυγατέρες του υπουργού Οικονομικών. Επίσης, πρόεδρος του Δ.Σ. της δεύτερης εταιρείας (BI ENT O ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε) είναι ο κ. Θωμάς Βαρβιτσιώτης, αδελφός του νυν υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ μεταξύ των μελών Δ.Σ. στο σχετικό ΦΕΚ της 18/11/2002 μνημονεύεται ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, γνωστός και από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κ. Σταύρος Παπασταύρου» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταθέτοντας και τα έγγραφα στα πρακτικά.
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει; Απαντήστε, κύριε Στουρνάρα.

Πηγλη: www.zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του