ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ; ΕΚΑΝΑΝ "ΠΛΑΤΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ;


kleftes-klopimaia
Υποψίες για κύκλωμα λαθραίων Αλβανών που διαμένουν στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης-και δυστυχώς πάνω από 20 Έλληνες ιδιοκτήτες οικιών τους έχουν εμπιστευτεί τα κλειδιά των οικιών τους για περιποιούνται τους κήπους τους-πως παρείχαν κάλυψη, τρόφιμα και ίσως στέγη στους αδίστακτους ομοεθνείς τους δραπέτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από αυτούς, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν πριν περίπου ένα χρόνο (στις 26-07-2012) στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.),  διότι, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μαχαίρια, κουκούλες, διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία αντικείμενα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του