ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ. Η ΕΛΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ


drapetes-klemmeno-autokinhto
Βρέθηκαν το πρωί τα δύο οχήματα που είχαν κλαπεί από τους δραπέτες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του MAKELEIO πρόκειται για το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας Λιβαδειάς το οποίο είχαν απαλλοτριώσει στο ξέφρενο κυνηγητό για να διαφύγουν οι συμμορίτες από το Δίστομο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε απόκρυμνη πλαγιά στη Στύλια Δωρίδας στη θέση Τάπαση όπως επίσης και το 4×4 αγροτικό όχημα που είχε κλαπεί από το χωριό Φιλοθέη Δωρίδας το οποίο βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε θάμνους.
 Τα αυτοκίνητα ανασύρθηκαν χάραμα υπό την επίβλεψη του υποστράτηγου Κασκάνη. Οι έρευνες συνεχίζονται στο όρια των νομών Φωκίδος και Αιτωλοακαρνανίας ενώ άλλο απόσπασμα κινείται προς την πλευρά των ορίων της Ευρυτανίας με την Αιτωλία.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι παρά τα όσα γράφονται, οι δράστες δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ακτίνα δράσης των ερευνών ενώ πηγές της ΕΛΑΣ δεν δίνουν(και είναι φυσικό)το ακριβές στίγμα των ερευνών.
Η επιχείρηση τελεί υπό την εποπτεία του ααντιστράτηγου Γιάννη Δικόπουλου που καταγεται από χωριό του Δομοκού και γμωρίζει συμπτωματικά την περιοχή και το ανάγλυφο των κακοτοπιών και των παγίδων τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του