ΤΩΡΑ: ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ


astinomia-vereniki
 Τελικά την πληροφορία για την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Βερενίκης του δήμου Ζίτσας, δεν την έδωσε κάποιος απλός πολίτης, αλλά η ίδια η ΕΛ.ΑΣ.
Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το κρίσιμο και αξιόπιστο της όλης υπόθεσης.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα χθες, οι θερμικές κάμερες κατέγραψαν κινήσεις δύο ατόμων που κινούνταν στην περιοχή του Ζαλόγγου,με κατεύθυνση προς την Βερενίκη του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων σύμφωνα με το epirusgate.
Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνέχισαν να τους παρακολουθούν, όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος είναι ο λόγος που δεν τους συνέλαβαν. Συνέχισαν την πορεία τους και  κατευθύνθηκαν στην κοίτη του ποταμού Ζαλογγοπόταμου (παραπόταμος του Καλαμά) και πέρασαν στο νομό Ιωαννίνων.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση.   Αν όντως πρόκειται για τους Αλβανούς δραπέτες, δύσκολα θα ξεφύγουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του