ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ;


drapetes
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εκτυλίσσεται στην Ήπειρο, ήδη από τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι δε σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών "γάζωσαν" το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι άγνωστοι κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA.
Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς το χωριό Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.
Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην 'Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.
Η διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει του Αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους.

Προς τη Φιλιππιάδα έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Ιωάννινα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Στην Ήπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.
Σημειώνεται ότι ο επαρχιακός δρόμος που ξεκινάει από την περιοχή της Φιλιππιάδας και περνάει από τα χωριά Λάκκας Σουλίου, ακολουθεί διαδρομή σε δύσβατη περιοχή, αλλά οδηγεί στην Παραμυθιά. Στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών. Σε συναγερμό έχουν τεθεί και οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του