ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΟΥΤΑΛΑ;


ert-nerit
Ξεκίνησε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.
Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει με την κανονική διαδικασία, ενώ έπειτα από ψηφοφορία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη και σε δεύτερη ανάγνωση.
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν και οι φορείς που θα κληθούν αύριο το πρωί να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του νομοσχεδίου.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι από ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ Ένωση Τεχνικών Κινηματογράφου ΜΜΕ, ΠΟΘΑ καθώς και ο καθηγητής Νίκος Αλεβιζάτος που είναι ένας εκ των συντακτών του σχετικού νομοσχεδίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του