«Βόθρος» κατάντησε το Κοινοβούλιο


vouli live12Του Νίκου Κοντορούση
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τα... παλικάρια που βάλαμε όλοι μας με τη ψήφο μας στη Βουλή, οι οποίοι κόπτονται για το σεβασμό που αποπνέει το κτίριο της πλατείας Συντάγματος αλλά δεν διστάζουν να βρίσουν και να ξεφτιλίσουν τον συνομιλητή τους.
Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους με αυτο το πολυνομοσχέδιο της ντροπής, οι οποίοι κιόλας την επόμενη ημέρα θα κληθούν να υπερφορολογηθούν, μόνο ως ένδειξη άγνοιας μπορεί να εκλάβει κανείς τις εκφράσεις πεζοδρομίου που εκτοξεύονται από κάθε πλευρά της Ολομέλειας. Ή μήπως δεν είναι άγνοια αλλά αδιαφορία; Ή μήπως - για τους ακόμα περισσότερο πονηρούς - είναι μια οργανωμένη προσπάθεια παραπλάνησης από τις διατάξεις - εκτρώματα του πολυνομοσχεδίου;
Ακούσαμε για χαφιέδες, για τσόλια, για καραγκιόζηδες, για κρεμάλες, για χαφιέδες ενώ ένας μάλιστα παρέπεμψε και στα... απόκρυφά του απευθυνόμενος σε γυναίκα βουλευτή.
Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο του Β. Διαματόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε «πολλοί είναι έτοιμοι για ρήξη και ανατροπή, ραντεβού στα γουναράδικα, που είχε πει και ο Άρης Βελουχιώτης».
Θαυμάστε τους βουλευτές μας τώρα: Αμέσως μετά, η Σ. Σακοράφα κατηγόρησε την πλειοψηφία ότι είναι «συνέχεια της χούντας και χαφιέδες».

Λίγο νωρίτερα, κατά την συζήτηση της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επί άρθρων του νομοσχεδίου, η Ρ. Μακρή είπε σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ πως είναι «προδότες». Αιχμηρή ήταν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- η απάντηση του Δ. Τζαμτζή: «Κι εσύ ηλίθια, διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ». «Θα σας κρεμάσουμε», φέρεται να απάντησε η Ρ. Μακρή με τον Δ. Τζαμτζή να απαντά σε εξίσου υψηλούς τόνους. «Θα μας κ*** τα ***», φέρεται να της είπε. Στην αντιπαράθεση παρενέβη και η Μ. Αντωνίου (ΝΔ) που φέρεται να είπε στην Ρ. Μακρή «Είσαι τσόλι, κάτσε κάτω».
Τα όσα προηγήθηκαν σε συνδυασμό με την αναφορά του Ηλ. Κασιδιάρη ότι εάν «είχαμε όλοι δημάρχους από τη Χρυσή Αυγή, με 1.000 άτομα θα είχαμε καθαρίσει την πόλη» προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Α. Λυκουρέντζου, που μίλησε για φασιστοειδή και συμπεριφορές βουλευτών που εντός της Βουλής αναπτύσσουν μανιφέστα τρομοκρατικών οργανώσεων.
Πλατεία Συντάγματος και Βουλή έγιναν ένα πλέον, δυστυχώς. Με όλα όσα σας περιγράφουμε, χάνεται η ευκαιρία ένα πολύ κακό πολυνομοσχέδιο να βελτιωθεί μέσα από την αντιπαράθεση και την επιχειρηματολογία. Έχουν ευθύνη τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση. Οι μεν που στηρίζουν την δικομματική Κυβέρνηση διότι παρουσιάζουν ένα πραξικοπηματικό πολυνομοσχέδιο και θα το περάσουν τελικά χωρίς καμία αντίσταση αλλά και οι δε της αντιπολίτευσης που δεν καταγγέλλουν τις διατάξεις αφήνοντας στο σκοτάδι τον κόσμο που δεν έχει ιδέα πόσο θα τους αλλάξει τη ζωή αυτό που πάει να περάσει από τη Βουλή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του