ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΑΚΗ.


mixailidis
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του, Μιχάλης. Η εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας, Αγγελική Κανού, ζήτησε από το δικαστήριο, να εκδώσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιού του, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.
Ορίστηκε ως ποσό εγγύησης 200 χιλιάδες ευρώ για έκαστο εκ των συλληφθέντων, με αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα πρέπει να παρουσιάζεται 3 φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα Γερμασόγειας. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τα αδικήματα αφορούν την νομιμοποίηση προϊόντων εγκλήματος, τα οποία διαπράχθηκαν από τις 10/9/1997 μέχρι τις 20/7/2001.

Το δικαστήριο θα πρέπει εντός 60 ημερών κατά πόσον, θα επιτρέψει την έκδοση, ή όχι των δύο συλληφθέντων στην Ελλάδα. Ο πρώην υπουργός και ο γιος του κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορά σε παράνομες αμοιβές περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρονται να διακίνησαν, με τελικό αποδέκτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας από το ΥΠΕΘΑ των ανωτέρω ρωσικών συστημάτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του