ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ-ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ


elikoptero-astynomia
Οι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι δύο παραστρατιωτικοί Αλβανοί δραπέτες δεν έχουν διαφύγει στη χώρα τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι απαιτηθεί μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης.
Πλήρη εικόνα –στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό- της περιοχής όπου εγκαταλείφθηκε το μηχανάκι –στη Φροσύνη Σουλίου- αλλά και του χώρου που διεξάγονται οι έρευνες στη Ντουσκάρα καθώς και των ζωνών θωράκισης της παραμεθορίου έχει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος πέταξε με το ελικόπτερο πάνω από την περιοχή και ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Στις τρεις περίπου το μεσημέρι το ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Ηγουμενίτσα και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη των αξιωματικών υπό τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Νίκο Παπαγιαννόπουλο. Σύμφωνα με πηγές, στη σύσκεψη αυτή θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και θα αποφασιστεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες.
Οι αστυνομικοί παραμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ενώ έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε φρούριο όλη η μεθοριακή γραμμή με απανωτά μπλόκα και συνεχείς περιπολίες.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr πέρα από τις θερμικές κάμερες οι τοπικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και με άλλα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα τα οποία μεταφέρθηκαν κυρίως από την περιοχή της Θράκης αλλά και από την Αθήνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του