ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ...


Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιου του εκδόθηκαν από τους ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων...

Τα εντάλματα εκδόθηκαν καθώς οι δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία, δεν εμφανίστηκαν ενώπιον των ανακριτών.
Σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία, εφόσον εκτελεστούν τα εντάλματα σε βάρος των κατηγορουμένων, η κυπριακή Δικαιοσύνη θα πρέπει εντός 90 ημερών να έχει αποφανθεί για το αν θα εκδοθούν οι δύο, αφού λάβει υπ' όψιν τις αντιρρήσεις τους.
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου και ο γιος του κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορά παράνομες αμοιβές περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να διακίνησαν, με τελικό αποδέκτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας των ΤΟR Μ1.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του κατηγορητηρίου που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, ο κύπριος πολιτικός και ο γιος του εμπλέκονται σε υπεράκτια εταιρεία, μέσω της οποίας φαίνεται να διακινήθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό. Τα χρήματα κατέληξαν σε λογαριασμό του Μιχάλη Μιχαηλίδη στην Κύπρο, στον οποίο συνδικαιούχος ήταν ο πατέρας του.
Πάντως και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Πηγή : naftemporiki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του