Σε γενική απεργία ολη η χώρα


gseeΚορυφώνονται την Τρίτη, με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.
Η κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Στις 8 το βράδυ της Δευτέρας η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στο ίδιο μέρος όπου την Τετάρτη στις 7 το βράδυ θα γίνει κοινό συλλαλητήριο με την ΓΣΕΕ.
Bασικό αίτημα των κινητοποιήσεων είναι να μη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, που, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «αποτελεί ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας».
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που με τις λανθασμένες και αδιέξοδες επιλογές τους έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση [...] Διεκδικούμε αλλαγή της πολιτικής των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και εκποιήσεων του δημοσίου, της συρρίκνωσης των κοινωνικών αγαθών. Παλεύουμε για να μπει φραγμός στις κοινωνικές ανισότητες, την ύφεση, τα χρέη, τη διεύρυνση της κρίσης».
Εξω από το κτίριο της ΕΤ-3, στη λεωφόρο Στρατού, θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Τρίτης η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της ΕΔΟΘ, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) θα κάνουν δύο στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση διοργανώνει την Τρίτη το ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 24ης απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του