ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΥΡΟΥ: BOYΛΕΥΜΑ «ΦΩΤΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ «ΚΑΨΕΙ» ΠΟΛΛΟΥΣ!


poleodomia syrou
Στην τελευταία φάση βρίσκεται το ανακριτικό έργο για την υπόθεση του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου, σύμφωνα με πληροφορίες.
Συγκεκριμένα το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου ίσως εκδοθεί και μέσα στο καλοκαίρι. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια τεράστια υπόθεση ο φάκελος της οποίας είναι ογκωδέστατος και εμπλέκονται σε αυτήν πολλά πρόσωπα (υπάλληλοι, πολιτικά πρόσωπα, μηχανικοί, δικηγόροι κλπ). Γι αυτό και χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία των Κυκλάδων.
Το μέγεθος του έργου των αρχών είναι πολύ μεγάλο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και το πόρισμα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το βούλευμα θα είναι «φωτιά» που θα «κάψει» πολλούς.
Απ' αυτό θα εξαρτηθεί και ποια πρόσωπα θα παραπεμφθούν σε δίκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του