1 εκ. ευρώ λείπει απο τον Σταύρο Θεοδωράκη

20-4-thumb-largeΉ αλλιώς, πολιτική και επιχείρηση λειτουργούν ως αντίρροπες δραστηριότητες. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive ο Σταύρος Θοεδωράκης αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την πολιτική και θέλει ν' αφοσιωθεί σε αυτό.Ετσι προτίθεται να πουλήσει το εστιατόριό του, έτσι ώστε να μην βρει κανείς το πάτημα και να του κάνει σύσταση περί ασυμβίβαστου.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η σύζυγός του, η οποία είναι υπεύθυνη στο εστιατόριο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην επιχείρηση και ζητάνε 1 εκατομμύριο ευρώ για να περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη.
Το εστιατόριο άνοιξε το 2005 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών και όχι μόνο. Αυτή η επιχείρηση ήταν το όνειρο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ήθελε να κάνει γνωστά τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης και στην Αθήνα.

Πηγή: iefhmerida.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του