Στις 22 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου ΔΣ Ορχομενού !



Προετοιμάζονται σταδιακά οι νέες Δημοτικές αρχές για την ανάληψη των καθηκόντων τους από την 1η του Σεπτέμβρη. Παρά το θέρος… οι προετοιμασίες σε παρασκηνιακό επίπεδο δίνουν και παίρνουν ενώ μετά το πρόσφατο σεμινάριο των αιρετών που οργάνωσε η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας σε Χαλκίδα και Λαμία, όλο και κάποιο νέο στοιχείο προέκυψε για την επόμενη 5ετία.
Ανάμεσα σ` εκείνα τα χρήσιμα που ακούστηκαν, ήταν και η ολοκλήρωση της ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών Συμβουλίων το διάστημα έως τις 25 Αυγούστου 2014. Μ` άλλα λόγια κι` επειδή 1η Σεπτεμβρίου 2014 είναι ημερά Δευτέρα, το αργότερο η ορκομοσία ενός ΔΣ πρέπει να έχει γίνει την προηγούμενη Παρασκευή.
Για το λόγο αυτό, όπως πληροφορούμαστε, ήδη ο νέος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος προγραμμάτισε από τώρα – ενδεικτικό κι αυτό του οργανωτικού τρόπου με τον οποίο διοίκησε το Δήμο Ορχομενού κατά την προηγούμενη 8ετία από την οποία και δικαιώθηκε με την επανεκλογή του – η ορκομοσία του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει την Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014, στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Της ορκωμοσίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του