«Δεν θα υπογράψω για το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ»

«Δεν θα υπογράψω για το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ»



«Δεν θα υπογράψω. Δεν θέλω δημοψήφισμα και δεν συμφωνώ με την πρόταση. Είμαι υπέρ της απελευθέρωσης της ενέργειας, χωρίς βεβαίως η ΔΕΗ να δοθεί προίκα σε ημέτερους ή να δημιουργηθεί ένα νέο καρτέλ» δηλώνει σε συνέντευξή του, στηΝ εφημερίδα Real News, ο αποστασιοποιημένος από τη ΔΗΜΑΡ βουλευτής της, Γρηγόρης Ψαριανός. 

«Ουσιαστικά είμαι εκτός ΔΗΜΑΡ» αναφέρει και δηλώνει πως δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση της Κ.Ο και της Εκτελεστικής του κόμματος, τη Δευτέρα. 

Πηγη : zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του