Κλειστό επ΄αόριστον το ΕΜΠ - Όμηροι οι φοιτητές που χάνουν το εξάμηνό τους








metsovioΕπ΄αόριστον κλείσιμο του Πολυτεχνείου με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέλευση του σωματείου διοικητικών του ΕΜΠ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μικρή συμμετοχή, ελήφθη η απόφαση του επ΄αόριστον λουκέτου στο ίδρυμα. Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή είναι αιφνιδιστιακή γιατί την περασμένη εβδομάδα οι διοικητικοί είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στη σημερινή καθολική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και από την Τρίτη θα λειτουργούσαν κανονικά όλες οι υπηρεσίες του ιδρύματος.
Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι πολύ σοβαρή για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο καθώς και οι φοιτητές έχουν κάνει λίγες εβδομάδες μάθημα και πρέπει να συμπληρώσουν το σωστό αριθμό εβδομάδων για να μη χαθεί το εξάμηνο ενώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρυτανικές εκλογές στο ίδρυμα, οι οποίες ακόμα και με ηλεκτρονικό τρόπο να γίνουν χρειάζονται διοικητική υποστήριξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του