Μπαλτάκος και Καπερνάρος ιδρύουν κόμμα

article28310 1404577775Σε προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση κόμματος στα δεξιά της ΝΔ, βρίσκονται ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Βασίλη Καπερνάρο. «Ψήσιμο» και στον στρατηγό Φρ. Φράγκο.
Σε δημιουργία πολιτικού κόμματος φαίνεται πως προχωρούν ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, το οποίο θα κινείται στον ευρύτερο χώρο Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον Τάκη Μπαλτάκο την Πέμπτη και μιλώντας στη Real News είπε πως «ανταλλάξαμε πολιτικές απόψεις και συμφωνήσαμε σε πολιτικές θέσεις».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον νέο πολιτικό φορέα που βρίσκεται υπό ίδρυση, λέγοντας: «Η χώρα έχει ανάγκη από ένα Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα. Ενα δεξιό κόμμα -έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η παραδοσιακή δεξιά παράταξη- που θα επωμιστεί την βαριά ευθύνη της επανάκτησης της χώρας από τους γερμανούς κατακτητές».
Παράλληλα, ο Τάκης Μπαλτάκος γνωστοποίησε ότι υπήρξε συνάντηση με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ και υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας, Φράγκο Γραγκούλη. «Δεν ελήφθησαν αποφάσεις», είπε ο κ. Μπαλτάκος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν είναι ιδιαίτερα «θερμός», τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του