ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΜΟΥΡΕΛΗΣ!.. Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤ-ΛΑΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΟΥΡΕΛΗ!
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 2.04 ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 4 ΚΑΙ 5.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ Α2, Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΕΝΤ,ΟΦΗ,ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ,Γ.Σ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Α.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΟΥΡΕΛΗ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του