Επίθεση Κρανιδιώτη σε Βενιζέλο μέσω facebook


kranidiotis 2Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις της ευρωβουλευτού της Κύπρου Ελένης Θεοχάρους, η οποία κατά τον απολογισμό του Άντώνη Σαμαρά για την Ελληνική Προεδρία στο Στρασβούργο ρώτησε κατά πόσον αποτελεί προσβολή το γεγονός ότι η Τουρκία σε επίσημο έγγραφο αποκάλεσε την Κύπρο «εκλιπούσα» και αν προτίθεται να λάβει η χώρα έμπρακτα μέτρα αλληλεγγύης.
Το υπουργείο Εξωτερικών υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου που σήμερα φωτογραφιζόταν με τον Ιωάννη Καποδίστρια, εξοργίστηκε και έστειλε ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο ζητώντας τη δημόσια καταδίκη της ευρωβουλευτού.
Σύμφωνα με το politis-news.com της Κύπρου η ευρωβουλευτής, η οποία προέβη σε δηλώσεις στο κρατικό κανάλι, ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να έχει εκνευριστεί πολύ από την δήλωσή της και ζητά όπως είπε την κεφαλή της επί πίνακι.
Το τεράστιο ζήτημα που προκάλεσε ο εντελώς διακοσμητικός αλλά και επικίνδυνα άπειρος Ευάγγελος Βενιζέλος, προφανώς και έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στο Μαξίμου, με τον Φαήλο Κρανιδιώτη να γράφει στο facebook:
«Ρώτησα φίλο διπλωμάτη με σχεδόν τριάντα χρόνια υπηρεσία στο ΥΠΕΞ αν θυμάται άλλη φορά η Ελλάδα να είχε στείλει ρηματική διακοίνωση διαμαρτυρόμενη στο ΥΠΕΞ της Κύπρου. Ποτέ. Κι επειδή διάβασα και το ναπολεόντειο ύφος της διακοίνωσης, το σχόλιο είναι ένα: ντροπή και αίσχος. Πρόεδρε της Άφρας, θα σου χρειάζονταν γύρω στις τρεις (3) ζωές για να φτάσεις το ηθικό ανάστημα της κ. Θεοχάρους και πάλι δεν θα το κατάφερνες, λόγω αυτών που στο Στρατό ονομάζαμε «ελαττώματα χαρακτήρος». Πες ρε τι απάντησες στους Τούρκους. Εκεί έστειλες ρηματική διακοίνωση;»

Το status αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρακινήσει πολλούς διαδικτυακούς φίλους του Φαήλου Κρανιδιώτη να σχολιάσουν με τη σειρά τους, στους οποίους ο έμπιστος του πρωθυπουργού απάντησε, ώστε να μην μείνει καμιά απορία:
«Νίκο, εννοώ:1. Μέγα σφάλμα η εκχώρηση τόσης εξουσίας στον Βενιζέλο, ο οποίος πλέον εκτρέπεται σε σοβαρά εθνικά θέματα. 2. Ήταν λάθος το σκόρπισμα των ψήφων σε ΑΝΕΛ, ΧΑ. Διευκόλυνε τον εναγκαλισμό».
Το tribune από την αρχή της κρίσης στην Ουκρανία και από την προκλητική αδιαφορία του Ευάγγελου Βενιζέλου στις εκεί εξελίξεις, όπως και στην προστασία της ελληνικής μειονότητας στη χώρα, είχε επικεντρώσει στην ανικανότητά του και είχαμε ζητήσει -δημοσίως- κάποιος να κάνει κάτι. Ο πρωθυπουργός και το Μαξίμου γνωρίζουν, αυτό φαίνεται κι από τις δηλώσεις Κρανιδιώτη, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι επικίνδυνος ως υπουργός Εξωτερικών. Το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς του επιτρέπει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο Υπουργείο, ώστε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κάνει τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις του, καθιστά και τον πρωθυπουργό συνυπεύθυνο.
Να προσπαθεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης να τα «φορτώσει» όλα στον Ευάγγελο Βενιζέλο δύο πράγματα μαρτυρά! Ή ότι λησμονεί, εσκεμμένα φυσικά, ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό, ή θέλει να μας πει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει ό,τι του κατέβει δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Και στις δύο περιπτώσεις το συμπέρασμα είναι ότι επικίνδυνοι είναι όλοι τους, διότι αντιλαμβάνονται τη διακυβέρνηση της πατρίδας ως… παιχνίδι! Ήρθε η ώρα αυτός ο θίασος να φύγει. Το συντομότερο…
kranidiotis-facebook
kranidiotis

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του