Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Ο Σαμαράς δραπετεύει από το Mαξίμου με λαγό τον Μειμαράκη! Share →

 
Από την Ιόλη ΠιερίδH
Σύμφωνα με πληροφορίες, o Βαγγέλης Μειμαράκης, δεν είναι παρά λαγός του Σαμαρά, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη απόδραση μέσω πρόωρων εκλογών που θα τις χρεωθεί ο Τσίπρας!

Τι είναι αυτό όμως που έκανε το πρωθυπουργό να ετοιμάζεται πανικόβλητος για την μεγάλη απόδραση;


Πρώτον, το γεγονός ότι η Γερμανίδα καγκελάριος σταμάτησε να του μιλάει από την επομένη των ευρωεκλογών!

Ο Σαμαράς βρίσκει πλέον τις πόρτες των Γερμανών θεόκλειστες και το σενάριο του κουρέματος του χρέους- με οιοδήποτε τρόπο-έχει αποκλειστεί τελεσίδικα.

Οι Γερμανοί δεν θέλουν να ακούνε ούτε καν για πολυετή μετακύλιση.

Οι ίδιοι είναι εξοργισμένοι από την άρνηση της Αθήνας να κάνει μεταρρυθμίσεις σε βάρος του πελατειακού κράτους και να κυνηγήσει τους μεγαλοφοροφυγάδες.

Ο Σαμαράς έχει τελειώσει για τους Γερμανούς.

Γι αυτό και απαγοητευμένος στράφηκε στους Αμερικανούς και ειδικότερα σε ομογενείς όπως o Jamie Dimon της JP Morgan.

Αλλά και από εκεί η βοήθεια εξαντλείται στο να φορτωθούμε με νέο χρέος μέσω μιας ακόμη "στημένης" εξόδου στις αγορές.

Την ίδια ώρα η κυβέρνησή Σαμαρά, απαιτεί από τον χρεοκοπημένο ελληνικό λαό-τους συνεπείς φορολογούμενους-να πληρώσουν άλλα 10 δις ευρώ, την στιγμή που χρωστάμε 65 δις και πάνω από 2 εκατομμύρια συμπολίτες μας, δεν έχουν υποβάλει ακόμη φορολογικές δηλώσεις και δύσκολα θα εντοπιστούν από ένα διαλυμένο TAXIS.

O Σαμαράς λοιπόν, τρέμοντας την κόλαση που έρχεται σε δύο μήνες από σήμερα, δραπετεύει (ή προσπαθεί τουλάχιστον) με λαγό τον Μειμαράκη.

Έτσι έχουν τα πράγματα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του