Αντίο τρόικα


Σχέδιο κατάργησης της τρόικας και αντικατάστασή της με μιαν ευρωπαϊκή Task Force με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για χαλάρωση της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται, επεξεργάζονται οι Βρυξέλλες.

Αντίο τρόικα
Παράλληλα, εξετάζεται η σύνδεση της ελάφρυνσης του χρέους με ένα εξαετές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέα κεφάλαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε το πρακτορείο Reuters την ώρα που ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ βρισκόταν στην Αθήνα, αν και η συζήτηση βρίσκεται σε αρχικά στάδια, το φθινόπωρο προδιαγράφεται «καυτό» καθώς αναμένεται να επιταχυνθούν οι διεργασίες της Ελλάδας και των εταίρων της για την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα όταν λήξει το δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης στα τέλη του 2014.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του