Δήμος Θηβαίων : Ευχαριστήριο μήνυμα στην εταιρεία “ΑΒ Βασιλόπουλος” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά το Super Market “AB Baσιλόπουλος” για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών συνολικής αξίας 1.693,20 ευρώ, για τις ανάγκες του Παντοπωλείο μας και των οικονομικά αδύνατων δημοτών μας .


Η σκέψη τους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων είναι μια πράξη υψηλού συμβολισμού και ουσίας, στηριζόμενη σε αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αλληλεγγύη. Φανερώνει δε την ευαισθησία της εταιρείας  απέναντι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την πραγματική συμβολή στη αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων.

Τις δωροεπιταγές για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντωπολείου Θηβαίων παρέδωσε στις 30/7/2014 ο Δ/ντης του καταστήματος Θήβας των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Κοντός στον Αντιδήμαρχο Θηβαίων και Πρόεδρο της Επιτροπής του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Αναστασίου. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του