ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ

Από το : Αγιορείτικο Βήμα
Το ΄πε και το έκανε τελικά. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους θα βρεθεί σήμερα και αύριο στο "περιβόλι της Παναγιάς". Οπως...
ανακοινώθηκε από το γραφείο του θα συνοδεύεται από τους Γιάννη Αμανατίδη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Μάκη Λυκόπουλο, αρμόδιο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του,.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί την Αθωνική Πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 7 και 8 Αυγούστου 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Αγιορείτικου βήματος" ο Α. Τσίπρας θα επισκεφτεί τις Μονές Σίμωνος Πέτρας, Καρακάλλου, Ιβήρων, Σταυρονικήτα και Ξενοφώντος.
Σήμερα πρώτη μέρα της παραμονής του στο αγιώνυμο όρος θα διανυκτερεύσει στη Μονή Σίμωνος Πέτρας, ενώ αύριο στην Μονή Ξενοφώντος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του