ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ.Έκλεισαν Ελληνικό σχολείο στη Ροδόπη και αφήνουν τουρκόφωνο να λειτουργεί


Έκλεισαν Ελληνικό νηπιαγωγείο στο Πομακοχώρι Οργάνη της Ροδόπης πριν κάνει συμπληρώσει τρεις μήνες λειτουργίας και αφήνουν τουρκόφωνο να λειτουργεί κανονικά και να κάνει τελετές… αποφοίτησης.
Το περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πολλά χρόνια προσμονής των κατοίκων άρχισε να λειτουργεί δημόσιο ελληνικό νηπιαγωγείο. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς έπειτα από μόλις τρεις μήνες το σχολείο σταμάτησε τη λειτουργία του.
Πρόκειται για μια περιοχή στην οποία λειτουργεί κανονικά για χρόνια τουρκόφωνο νηπιαγωγείο, και μάλιστα οργανώνει και τελετές αποφοίτησης, παρανόμως και με την ανοχή του ελληνικού κράτους φυσικά.
Η επιρροή της Άγκυρας είναι έκδηλη στον συγκεκριμένο τόπο, καθώς οι γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, έστω για μικρό χρονικό διάστημα, υπέστησαν προσβολές, απειλές και βία.
Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα ακόμα δείγμα τόσο της παρακμής του εκπαιδευτικού μας συστήματος, όσο και της υπονόμευσης του ελληνικού στοιχείου της Θράκης, μιας κατεξοχήν ελληνικής γης.
Βέβαια, δεν πρόκειται για μια ακόμα ατυχή σύμπτωση, καθώς όταν παρατηρείται κατάπτωση και ευτελισμός της Παιδείας και της Εθνικής Συνείδησης, των δύο βασικών πυλώνων ενός έθνους, τότε μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του τόπου μας και αφανισμού του ελληνικού στοιχείου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του