''ΜΠΑΛΑΚΙ'' ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ...


Τις ευθύνες στο προηγούμενο οικονομικό επιτελείο για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, έριξε, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, χρεώνοντας, μάλιστα,...
τις όποιες αβλεψίες προσωπικά στον προηγούμενο γγ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος απάντησε άμεσα σε σκληρή γλώσσα στον υπουργό.

«Βλέπω Υπουργό στο Σκάι να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα», έγραψε στο twitter, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, σχολιάζοντας την εμφάνιση του υπουργού.

«Ο γγ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γγ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης στον ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε:
«Περιμένω και περιμένουμε τον κ. Χαρδούβελη να μάς πει τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ».

Πρόσθεσε ότι «όταν κανείς κάτι καινούργιο δεν θα είναι όλα μετρημένα στον πόντο, δεν είναι καλοκουρδισμενο σύστημα το δημόσιο... Το θέμα είναι να παραδεχθούμε τα λάθη μας, και να προχωράμε» κατέληξε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του