Ρέθυμνο: Συλλήψεις τριών ανδρών για επίθεση και κλοπή

Ρέθυμνο: Συλλήψεις τριών ανδρών για επίθεση και κλοπή


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, από άνδρες της αστυνομίας, τρεις άνδρες ηλικίας 54, 38 και 29 ετών, ινδικής καταγωγής, ηλικίας 54, 38 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία.


Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από έναν 42χρονο υπήκοο Ινδίας, το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε επίθεση από τους τρεις άνδρες. Ο 54χρονος και ο 38χρονος τον χτύπησαν (κρατώντας μεταλλικό σωλήνα και τμήμα από ξύλο) ενώ ο 29χρονος τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια αφαίρεσαν από πάνω του, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και ένα κόσμημα αξίας 300 ευρώ.

Άμεσα οι δράστες αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και στην συνέχεια, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του