Δίπλα στους μαθητές ο Δήμαρχος Θηβαίων με ευχές για καλή σχολική χρονιά





Θέμα: Δίπλα στους μαθητές ο Δήμαρχος Θηβαίων με ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Στις τελετές Αγιασμού των σχολείων του Δήμου Θηβαίων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σπ. Νικολάου και συγκεκριμένα στο Επαγγελματικό Λύκειο , στο 3ο Δημοτικό και στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας καθώς επίσης και στο Γυμνάσιο- Λύκειο Βαγίων, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ταυτόχρονα, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου , δείχνοντας έμπρακτα την προτεραιότητα του Δήμου στα θέματα παιδείας.

Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, ο Δήμος έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα σχολεία να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα σε ότι αφορά τη συντήρηση, την υγιεινή και φυσικά τη θέρμανση, επισημαίνοντας ότι ακόμα και αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει πρόβλημα, μέσω των σχολικών επιτροπών του Δήμου θα λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του