"Χέρι" Γλέζου στους Ευρωπαίους να βάλουν το...χέρι στην τσέπη: "Δώστε χρήματα για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη"

GLEZOS EEΜε τον δικό του τόπο ο Γλέζος ζητά από την Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας να στηρίξουν τις ανασκαφές έμπρακτα.
Ο Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στην ανακάλυψη του τύμβου της Αμφίπολης, λέγοντας ότι η ύπαρξή του είχε επισημανθεί από το 2009, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια μέχρι να ξεκινήσουν οι ανασκαφές, ύστερα από αγώνα των Ελλήνων αρχαιολόγων.
Διαβάστε τη δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Αν θέλουμε μια Ευρώπη του πολιτισμού, πρέπει να υποστηρίξουμε αυτό το εξαιρετικής σημασίας μνημείο. Μπορεί το συγκεκριμένο να βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο με το ίδιο πάθος θα μιλούσα και για κάθε μνημείο ανάλογης σημασίας που θα βρισκόταν στην Ιταλία, την Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του