Απήγαγαν και κράτησαν όμηρο 14χρονο από το Καματερό - Πέταξαν το παιδί με μία κουκούλα στο κεφάλι σε σκουπιδότοπο


Το παιδί το άρπαξαν μέσα από το σπίτι του στο Καματερό για να
ληστέψουν το ποσό των 11.000 ευρώ, το κράτησαν όμηρο και τελικά το πέταξαν δεμένο σε σκουπιδότοπο στο Ζεφύρι. Συνελήφθησαν δύο από τους απαγωγείς. Τι λέει για την πρωτοφανή απαγωγή ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου, Βασίλης Ταουξής.
Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση πως ένα 14χρονο παιδί με καταγωγή από την Αρμενία, ο μικρός Σωτήρης, απήχθη μέσα από το ίδιο του το σπίτι στο Καματερό.
Από το φιλικό περιβάλλον του 14χρονου οι απαγωγείς
Οπως αποκάλυψε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας του μικρού Σωτήρη, Βασίλης Ταουξής, το παιδί εχει έναν 16χρονο φίλο απο την Αλβανία. Οταν ο 16χρονος την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να πουλήσει ένα playstation o Σωτήρης ήταν εκείνος που το αγόρασε.
Τα δύο παιδιά πήγαν στο σπίτι του 14χρονου και τότε ο μικρός Σωτήρης έβγαλε χρήματα από την κρυψώνα του air condition που φύλαγε η οικογένεια τις οικονομίες της και πήρε το παιχνίδι. Ωστόσο ο 16χρονος είδε την κρυψώνα και στη συνέχεια ειδοποίησε τρεις Ρομά για να πάνε κλέψουν τα λεφτά.
Οταν οι Ρομά μπήκαν στο σπιτι του Σωτήρη δεν έμειναν μόνο στη ληστεία αλλά πήραν και τον μικρό Σωτήρη μαζί τους αφού πρώτα του έδεσαν τα μάτια και τα χέρια.
Στη συνέχεια έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου το μικρό παιδί και το οδήγησαν στο δωμάτιο ενός διαμερίσματος στο Καματερό.
Λίγες ώρες αργότερα οι απαγωγείς πέταξαν τον Σωτήρη δεμένο με μια κουκούλα στο κεφάλι σε σκουπιδότοπο στο Ζεφύρι.
Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος Βασίλης Ταουξής "είναι μια σπάνια περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά της Ελλάδας. Δυστυχώς εδώ έχουμε συμμετοχή στην εξέλιξη της υπόθεσης, τουλάχιστον στην αρχική φάση της υποθεσης, ενός φιλου και συμμαθητή του μικρού Σωτήρη. Η οικογένεια θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για την ευαισθησία τους και την άμεση κινητοποίηση τους.
Δεν ξέρω αν η οικονομική κρίση ευθύνεται τόσο πολύ για αυτή την απαγωγή ή αν η εγκληματικότητα έχει τόσο πολύ εισχωρήσει στην ελληνική κοινωνία. Αυτή η υποθεση θεωρώ οτι υπερπηδά την κόκκινη γραμμή της τελευταίας ανοχής και αντοχής της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν όμηρο ένα παιδί 14 ετών.
Ο μικρός Σωτήρης είναι ενα εξαιρετικά γενναίο παιδί, το οποίο με τέχνασμα έπεισε τους απαγωγείς του να του λύσουν τα μάτια και να δει και να περιγράψει μετά στους αστυνομικούς τον χώρο που τον κρατούσαν όμηρο".
Εχουν δύο συλληφθεί δύο άτομα ενώ αναζητούνται και οι άλλοι δράστες της απαγωγής.
(newsit)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του