Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάνω από 5% παίρνει το κόμμα του Καρχιμάκη.Πρόσωπο-σύμβολο από το χώρο της Δικαιοσύνης στην ηγεσία του

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΟΤΙ ΟΙ 4000 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
 
Πάνω από 5% θα πάρει το κόμμα του Καρχιμάκη αν κατέβει στις εκλογές.
Ο σκληρός πυρήνας των στελεχών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς και σύμφωνα με πληροφορίες το μανιφέστο της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος θα προκαλέσει αναταράξεις σε όλο το πολιτικό σύστημα. Μάλιστα βολιδοσκοπείται πρόσωπο από το χώρο της Δικαιοσύνης για την ηγεσία του κόμματος κι αν αποδεθεί τελικά την πρόταση θα μιλάμε για βόμβα μεγατόνων.

Στο μεταξύ η Κίνηση των 75 απάντησε ως εξής στους "κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη">
Οι γνωστοί "κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη" μέρες τώρα καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια να υποτιμήσουν και να υπονομεύσουν την σημασία των 4000 στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που με την ανακοίνωση μας ζητάμε συνέδριο ΠΑΣΟΚ τώρα, αλλαγή πολιτικής, συνέδριο για όλους και για όλα.
Τώρα εφηύραν ότι τάχα " οι 4000 δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2012", ότι " αυτοί αποδοκίμασαν το Βαγγέλη Βενιζέλο", ότι "πολλοί εξ αυτών δεν ρωτήθηκαν για να μπουν τα ονόματα τους στην λίστα" 
Ξέρουν καλά στην Χαριλάου Τρικούπη ότι οι 4000 είναι διαχρονικά και μαχητικά στελέχη του Κινήματος. Ότι το ήθος και η αγωνιστικότητα του συνοδεύεται με επάρκεια επιχειρημάτων και πίστη σε ιδανικά και οράματα. Δεν εκφραζόμαστε με κραυγές και ύβρεις. Αντιθέτως είναι οι κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη που υβρίζουν και χυδαιολογούν εις βάρος συναγωνιστών που αξίζουν σεβασμού και προσοχής.
Αντί να τους προβληματίζει η αγωνία που εκφράζεται από τους 4000 και πολλούς άλλους για την πορεία του Κινήματος κάποιοι χωρίς συναίσθηση για το που οδηγούμαστε πιέζουν , για ανακλήσεις και διαψεύσεις για τη συνομολόγηση του κειμένου και του περιεχομένου του.
Επιτέλους αισθανθείτε ότι την αγωνία για την επιβίωση του Κινήματος την έχουν και άλλοι που μπορεί να έχουν και άλλη άποψη για τα πολιτικά δρώμενα και για την πορεία του Κινήματος. 
Τέλος όσο κι αν προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να απαξιώσουν την πολιτική μας πρωτοβουλία δεν θα μπορέσουν να αναιρέσουν  την μαζική και ποιοτική συμμετοχή των χιλιάδων  συναγωνιστών , μαζί με τους οποίους εκφράσαμε την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος.
Απευθυνόμενοι σε όσους μας αμφισβητούν δηλώνουμε ότι θα μας ξαναβρούν παρόντες , ενωμένους να παρεμβαίνουμε με το θάρρος της γνώμης μας για τις εξελίξεις στη Χώρα και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους διαβεβαιώνουμε ότι την επόμενη φορά δεν θα είμαστε 4000 αλλά πολύ περισσότεροι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του