Καταζητείται για δύο δολοφονίες




Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου στη Νάξο.

Δύο εντάλματα σύλληψης εκκρεμούν σε βάρος του υπόπτου για τη δολοφονία της 59χρονης στη ΝάξοΠρόκειται για έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής, γεννημένο μεταξύ του 1983 και του 1985, ο οποίος φέρεται τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορούσε χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα χρησιμοποιώντας ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία ονόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος εκτελούσε εργασίες στο σπίτι του θύματος, όμως η 59χρονη δεν ήταν ευχαριστημένη και του είχε πει να σταματήσει, γεγονός που εικάζεται ότι προκάλεσε την οργή του.

Πάντως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο zougla.gr, σε βάρος του φέρονται να εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης, το ένα από αυτά μάλιστα για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, το πρώτο ένταλμα φέρεται να έχει εκδοθεί από τον ανακριτή Κυπαρισσίας και να αφορά σε υπόθεση δολοφονίας ενός ηλικιωμένου το 2011 ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας, ενώ το δεύτερο ένταλμα φέρεται να έχει εκδοθεί από ανακριτή της Αρκαδίας.

«Ο εν λόγω άνθρωπος πριν να βρεθεί στη Νάξο κυκλοφορούσε στην Πελοπόννησο χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα. Έχουν εκδοθεί σε βάρος του δύο εντάλματα, με το ένα από αυτά να αφορά σε δολοφονία. Είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της 59χρονης» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Η δολοφονία της ζωγράφου


Η αποκάλυψη της αποτρόπαιης δολοφονίας της εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνη ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο όταν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νάξου, ύστερα από ενημέρωση που είχαν το πρωί, ερεύνησαν την οικία της.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τη γυναίκα νεκρή, με δεμένα χέρια και τυλιγμένο στον λαιμό της ένα ύφασμα, με το οποίο φαίνεται πως προκλήθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τις διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του