Έριξε την βόμβα για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ο Σπύρος Λυκούδης


likoudis5 09102014123202
Συγκεκριμένα και κατά την διάρκεια της συζήτησής της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση, παίρνοντας το λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, έριξε την βόμβα τονίζοντας:
«Πρέπει να βρούμε το δρόμο που θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αντιπολίτευση. Οι πρόωρες εκλογές δεν είναι λύση. Αντιθέτως, πρέπει να τολμήσουμε σε μια άλλη κατεύθυνση, σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με πυλώνες τις βασικές πολιτικές των δυνάμεων της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάνε την χώρα μέχρι τέλος της τετραετίας. Διαφορετικά τα πράγματα θα περιπλέξουν».

http://www.parapolitika.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του