Μπλακάουτ στην εφορία! Η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα γιατί δεν πλήρωσε τον λογαριασμό


dei keriΑπίστευτο. Ένα «μπλακ άουτ» μπλόκαρε τα πάντα στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΦΟΜΕΠ) στο Μαρούσι. Η «καρδιά» των ελέγχων της εφορίας σε υποθέσεις εξαιρετικά σημαντικές έχει μείνει χωρίς ρεύμα από το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο κτίριο στο Μαρούσι. To εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι δεν έμεινε από ρεύμα εξαιτίας κάποιας βλάβης αλλά επειδή το Δημόσιο (μεταξύ των άλλων ενοικιαστών) δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο Ατρίνα στο οποίο στεγάζεται και το ΚΕΦΟΜΕΠ, ο διαχειριστής δεν κατέβαλε το ποσό που απαιτούσε η ΔΕΗ με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα. Μάλιστα, από τις 29 Σεπτεμβρίου οι εφοριακοί είχαν ειδοποιηθεί ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, όμως και πάλι δεν διευθετήθηκε το χρέος προς τη ΔΕΗ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εν λόγω κτίριο υπάρχει κεντρικό ρολόι της ΔΕΗ και εσωτερικά κάθε ενοικιαστής έχει τη δική τη γραμμή η οποία όμως συνδέεται με το ρολόι. Αν, όμως, κοπεί το ρεύμα από το κεντρικό ρολόι όλα τα γραφεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
Γύρω στις 2 το μεσημέρι, προφανώς έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και το ρεύμα επανήλθε στο κτίριο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του