Ο Βουλευτής ξεσπάθωσε... - "Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ"

fgdfdh Πρώτη ανάρτηση 14 Οκτωβρίου 2014 | 10:36. Στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο Μιχάλης Ταμήλος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όποιον του προτείνει η Νέα Δημοκρατία, αλλά θα παίξει ρόλο και το πρόσωπο, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα τηλέφωνα των βουλευτών παρακολουθούνται!
«Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ, αλλά όποιον κρίνω εγώ ότι έχει τα κατάλληλα προσόντα. Το πρόσωπο θα παίξει ρόλο», τόνισε με νόημα μιλώντας στον ΑΝΤ-1, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις… παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων των βουλευτών.

«Εμείς οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται», επισήμανε ο κ. Ταμήλος, ενώ, από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του.
Ο κ. Ταμήλος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη υποστήριξε μάλιστα ότι παρακολουθείται και το δικό του τηλέφωνο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του