''ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ'' ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...


«Λήξη συναγερμού» στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των συνεργασιών, αφού, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το ζήτημα ...
αυτό θα συζητηθεί στο μέλλον, σε άλλη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, ενώ θα αναλυθεί περισσότερο και σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.


Προς το τέλος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για λίγα λεπτά, είπε ότι "όλα θα γίνουν στην ώρα τους", αναφερόμενος στο θέμα των συνεργασιών.

Γι' αυτό το λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα δεν κατέθεσε τελικά τη σχετική τροπολογία που είχε ετοιμάσει, παρά μόνο εκείνη που αφουρούσε στον κοινωνικό έλεχο των τραπεζών, τη διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ, τα άμεσα μέτρα για την φορολογική ελάφρυνση των φορολογικών εισοδημάτων, τα μέτρα κατά της φορολογικής ασυλίας του κεφαλαίου για τα μεγάλα εισοδήματα.

Η τροπολογία αυτή απορρίφθηκε μεν, όμως είχε ενισχυμένη απήχηση, αφού «κατά» ψήφισαν 76 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και 61 υπέρ, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μηλιού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του