''ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ''...




...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...
Την «υπερήφανη» στάση του Έλληνα βουλευτή τα χρόνια της κρίσης επιχείρησε να περιγράψει ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια «έχουμε κόψει...
από τον εαυτό μας περίπου 60% των χρημάτων που λαμβάναμε… ο βουλευτής εν μέσω κρίσεως έκανε στον εαυτό του ποσοστιαία τη μεγαλύτερη μείωση αποζημίωσης, τη μεγαλύτερη μείωση αποδοχών από οποιοδήποτε άλλο κλάδο του δημοσίου».


«Όπως ήταν υπερβολή προς τα άνω αυτό που γινόταν προ της κρίσης έτσι είναι υπερβολή προς τα κάτω αυτό που γίνεται τώρα» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι πρώτοι οι βουλευτές «μπήκαμε σε αυτή την οδό των θυσιών».

Πρότεινε δε στα υπόλοιπα μέλη του Σώματος: «Πρέπει να βγούμε και να πούμε στους πολίτες με θάρρος -όσο και αν μας κατηγορούν- τον βουλευτικό μισθό…  Εμείς κάναμε στους εαυτούς μας τη μεγαλύτερη μείωση από οποιαδήποτε μείωση ψηφίσαμε για τους πολίτες. Και καλά κάναμε, γιατί έτσι έπρεπε.  Πρέπει να βγούμε και να πούμε ότι η βουλευτική σύνταξη, για την οποία τόσα ακούγονται -δεν αφορά εμένα αλλά αφορά άλλους πρώην συναδέλφους- είναι 70% κάτω μέσα στην κρίση. Πρέπει να πούμε ότι εμείς είμαστε οι Βουλευτές που παραιτηθήκαμε -όσοι ήμασταν οι παλαιότεροι- από αναδρομικά. Ο καθένας μας παραιτήθηκε από περισσότερα από 150.000 ευρώ αναδρομικά. Αναδρομικά που άλλοι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας διεκδίκησαν δικαστικώς και τα πήραν ή τα παίρνουν».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι βουλευτής της αντιπολίτευσης ο οποίος παλαιότερα ασκούσε δριμεία κριτική στους βουλευτικούς μισθούς του εκμυστηρεύτηκε ότι «δεν βγαίνει» οικονομικά» καθώς – όπως του είπε – τα βουλευτικά έξοδα είναι δυσβάσταχτα.

Τόνισε τέλος πως τις «θυσίες» των βουλευτών πρέπει να «τις λέμε με θάρρος και να είναι πράξη περηφάνιας για εμάς».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του