''ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ''...




Οι συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την Ουκρανία δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία...
σε δηλώσεις της την Παρασκευή, έπειτα από νέα συνάντηση που είχε στο Μιλάνο με τον Ρώσο πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, τόνισε πως δεν βλέπει πρόοδο.


«Μέχρι τώρα δεν μπορώ να δω κάποια σημαντική πρόοδο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μέρκελ και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε. Υπήρξε πρόοδος σε μερικές λεπτομέρειες, αλλά το κύριο ζήτημα είναι οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας».

Οι τέσσερις ηγέτες, μαζί με συνεργάτες τους, συναντήθηκαν για δεύτερη φορά σήμερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Μιλάνου, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ηγετών της ΕΕ και της Ασίας.

Νωρίτερα, είχαν συναντηθεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και τον Βρετανό Ντέιβιντ Κάμερον για συνομιλίες που εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε αργότερα «δύσκολες και γεμάτες διαφωνίες».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του