''ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ''...




Συνεχίζεται το αλαλούμ με την ανάληψη ευθυνών για την φονική καραμπόλα το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό...
Μετά την Εγνατία Οδό που έριξε την ευθύνη στην αστυνομία, την αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε δώσει άδεια μόνο για 10λεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο στις 09:30 και όχι αργότερα (σ.σ. η νταλίκα έπεσε στα αυτοκίνητα στις 10:20) τώρα έρχεται ο 42χρονος υπεύθυνος των έργων  του ΔΕΔΔΗΕ να δώσει την δική του  εκδοχή για τις ευθύνες.

Δεν ήταν ευθύνη δική μας η σήμανση για την διακοπή της κυκλοφορίας, εμείς ήμαστε υπεύθυνοι μόνο για τη σήμανση των έργων στο σημείο όπου εκτελούνταν, φέρεται να κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροοφορίες ο 42χρονος υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το τροχαίο γιατί όπως είπε ο ίδιος ήταν σε απόσταση 3χλμ. εκεί όπου δηλαδή εκτελούνταν τα έργα.

Οι επαρκείς, όπως τις χαρακτήρισε ο δικηγόρος του, εξηγήσεις φαίνεται ότι έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που άφησαν ελεύθερο τον 42χρονο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος, σύμφωνα με το laikoyra.gr, αφέθηκε και ο 46χρονος συνοδηγός του 39χρονου Ρουμάνου. Ο 46χρονος φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του: «Είχα πάθει σοκ. Είδα τον οδηγό να προσπαθεί να σταματήσει την νταλίκα χωρίς να μπορεί να τα καταφέρνει, είχαν ανάψει τα φρένα, και ξαφνικά στα λίγα μέτρα είδαμε σταματημένα αυτοκίνητα και πέσαμε πάνω τους. Έπαθα σοκ άρχισα να τρέχω μέσα στα χωράφια, όταν κατάλαβα τι έγινε έψαχνα χωριό για να παραδοθώ στην αστυνομία,οι κάτοικοι του χωριού Σφηκιά πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και ήρθαν και με πήραν».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του