Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η., στο Άρμα Βοιωτίας

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η., στο Άρμα Βοιωτίας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα πρωινές ώρες της 29-06-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν σε δασική περιοχή στα Σκούρτα Βοιωτίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν έμφορτο με καλώδια χαλκού, βάρους (240) περίπου κιλών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 30χρονου και τα καλώδια χαλκού είχαν αφαιρεθεί από δύο (2) μετασχηματιστές αρδευτικών γεωτρήσεων της Δ.Ε.Η., σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.
Η ανωτέρω ποσότητα χαλκού αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ σύμφωνα με εκτίμηση του, η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, ανέρχεται στις (20.000) περίπου ευρώ.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του