ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!


ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Με επιστολή του στα Μέσα Ενημέρωσης στην οποία επικαλείται συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία επανεμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή σε μία νέα προσπάθεια να...
υπερασπιστεί την αθωώτητα του και να υπενθυμίσει πως καταδικάστηκε άδικα. Μάλιστα αναφέρει πως «Με παραπέμπουν όταν επισήμως και κατ' επανάληψη κόμμα μέσα στην Βουλή δηλώνει ότι δεν δέχεται κανέναν έλεγχο στα οικονομικά του από το Υπουργείο Οικονομικών και στα έσοδά του από οικονομικές εξορμήσεις!»
Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Για να μπορέσουν να με καταδικάσουν απεφάνθησαν ότι οι καθηγητές Πανεπιστημίου των οικονομικών, στους οποίους είχαν αποτανθεί, έκαναν Λάθος! ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
Tην στιγμή που ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ δύο καθηγητών Πανεπιστημίου, που διενεργήθηκε με εντολή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι προσωπικοί μου και της Δημοτικής μου Παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΙ (σελ.21 και 48), Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραδέχεται μεν το γεγονός αυτό για τους προσωπικούς μου λογαριασμούς, με παραπέμπει όμως σε δίκη για τα ελάχιστα χρήματα που νομιμότατα δαπανήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της Δημαρχίας μου για την λειτουργία «της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»!
Είμαι ο πρώτος – και μάλλον ο τελευταίος- αρχηγός Πολιτικής Οργάνωσης που παραπέμπεται σε δίκη για τα χρήματα που νομιμότατα συνέλεξε η παράταξή του μέσω οικονομικών εξορμήσεων με κουπόνια -όπως 100ντάδες παρατάξεις και κόμματα- για την λειτουργία της!
Με παραπέμπουν όταν έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη 59 υπεύθυνες δηλώσεις υποψηφίων της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ότι διακινούσαν κουπόνια της παράταξης και 13 υπεύθυνες δηλώσεις αιρετών που κατείχαν αμειβόμενες θέσεις ότι κατέβαλαν το 10% της αντιμισθίας τους στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» όπως γίνεται σε όλες τις πολιτικές οργανώσεις!
Με παραπέμπουν διότι δήθεν τα ελάχιστα αυτά χρήματα – ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ- μπορεί να έχουν κάποια σχέση με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που παραδέχθηκε ο επίορκος υπάλληλος του Δ.Θ. ότι υπεξαίρεσε από την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και ενώ ακόμη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΊ η απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή! Χωρίς αυτόν τον παραλογισμό δεν μπορούσαν να με καταδικάσουν!
Με παραπέμπουν ενώ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ έχει βάλει την υπόθεση στο Αρχείο μετά από έλεγχο που διενήργησαν οι αρμόδιες αρχές!
Με παραπέμπουν όταν ουδέποτε σε πολιτική οργάνωση – εκτός από την δική μου- διενεργήθηκε οποιοσδήποτε έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών!
Με παραπέμπουν όταν επισήμως και κατ' επανάληψη κόμμα μέσα στην Βουλή δηλώνει ότι δεν δέχεται κανέναν έλεγχο στα οικονομικά του από το Υπουργείο Οικονομικών και στα έσοδά του από οικονομικές εξορμήσεις!
Με παραπέμπουν όταν η Βουλή μόλις προ 15νθημέρου ρύθμισε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το θέμα των κουπονιών των Πολιτικών Οργανώσεων και έθεσε όριο νόμιμων εσόδων από κουπόνια ύψους 150.000 € ετησίως!
Για να αντιληφθούν οι πάντες, από την Ηγεσία της Δικαιοσύνης μέχρι τον τελευταίο Έλληνα το μέγεθος της ΑΔΙΚΙΑΣ και την εξόφθαλμη ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ μου, δίνω στην δημοσιότητα πίνακα όπου στην μία πλευρά αναγράφονται τα υπεξαιρεθέντα από τον επίορκο υπάλληλο (επίσημα στοιχεία) και από την άλλη τα έσοδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» από νομιμότατη διάθεση κουπονιών τα αντίστοιχα χρόνια, για να γίνουν οι συγκρίσεις και να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.!
Με μια απλή ματιά οι πάντες μπορούν να βγάλουν τα κατάλληλα συμπεράσματα.
Και οι Ηγεσίες και οι απλοί πολίτες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του