ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΔΙΑΒΗΤΙΣ ». ΚΟΣ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρουμεταφέρθηκε τη νύχτα του Σαββάτου ο πατέρας gτριών παιδιών Aρτέμης Ρουσσουνέλος που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του το μεσημέρι της... 

περασμένης Παρασκευής θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του, αφού είναι απαραίτητο να κάνει τις ενέσεις του, οι οποίες εκτός ψυγείου είναι άχρηστες.
Πριν χτυπήσει την «άχρηστη» ένεση ινσουλίνης και οδηγηθεί στο νοσοκομείο ο κ. Ρουσσουνέλος, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προσπαθώντας να πηδήξει από την ταράτσα του σπιτιού του.
Συγκεντρωμένα τα έξι αδέλφια του έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου, τόνισαν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο άνδρας, αφού τόσο ο ίδιος όσο και συγγενείς του ζήτησαν βοήθεια από παντού, αλλά δεν βρήκαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.
Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα logotypos.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στην οικογένεια αυτή, στην οποία εκτός από τον κ. Ρουσσουνέλο, τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους (11 ετών, 8 ετών και 6 μηνών) στο σπίτι μένει και η καρκινοπαθής αδελφή του. Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3.200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα).
«Η κατάσταση είναι τραγική το αποτέλεσμα είναι να τον φέρουμε ετοιμοθάνατο», δήλωσε στην ιστοσελίδα η μητέρα της συζύγου του Μαρκέλλα, ενώ η αδελφή του, Ζωή (καρκινοπαθής) συμπλήρωσε: «Αναγκαστικά χτύπησε ινσουλίνη που βρισκόταν εκτός ψυγείου και μετα από μισή ώρα τον φεραμε στον νοσοκομείο... Είχε ανέβει πολύ το ζάχαρο. Έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν. Εμείς τού λέγαμε να μην τη κάνει. Έχει ένα μωρό έξι μηνών και δύο παιδιά άρρωστα που πρέπει να τα μεταφέρει στο "Παίδων"»
Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Έκανα ό,τι μπορούσα και πλήρωσα 1.200 ευρώ μαζεμένα. Τώρα δεν πλήρωσα τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και ήρθαν αμέσως και μου το έκοψαν ημέρα Παρασκευή μάλιστα, που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει κάτι. Δυστυχώς μας βλέπουν ως ευρώ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του