ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΟΝ ΑΤΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ...




...12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
Από αυτανάφλεξη λιγνιτόσκονης ή καλωδίων εικάζουν ότι προκλήθηκε η φωτιά στην 4η Μονάδα του ΑΗΣ (Ατμοηλεκτρικού σταθμού) Πτολεμαΐδας που ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής... στο υπόγειο της 4ης μονάδας του σταθμού. Η πυρκαγιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας καλώδια ενώ σύμφωνα με το Kozan.grδώδεκα είναι τα άτομα, υπάλληλοι του σταθμού, που έχουν μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 10 οχήματα και 21 άνδρες από τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες Πτολεμαΐδας, Κοζάνης και Φλώρινας και το κτήριο έχει εκκενωθεί.

Λόγω της φωτιάς σημειώθηκε το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας διακοπή ρεύματος.











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του