ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ 6 ΣΦΑΙΡΕΣ 54ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ-ΕΚΑΝΕ ΞΕΠΛΥΜΑ “ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ”- ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΛΑΟΥΖΟ” ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, Φ.ΒΡΥΩΝΗ-ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ- “ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ 300.000 ΕΥΡΩ-ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


santo-artan-vrionis


Η είδηση πέρασε στα “ψιλά”. Αλλά δυστυχώς για κάποιους, όλα -κάποια στιγμή- γίνονται γνωστά.
Οι αρχές της Αλβανίας κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου αξίας 300.000 ευρώ. Σαν το σκυλί. Έξω από τα γραφεία του. Εδώ στην Ελλάδα η είδηση θάφτηκε. Υπήρχαν λόγοι. Ο “μπάρμπας”΄άλλωστε ταϊζει κόσμο. Μέχρι να ξεσκεπαστούν όλων τα ανομήματα μέχρι και τον τελευταίο κολαούζο.
Ο 54χρονος Αλβανός τραπ
εζικός και επιχειρηματίας, Αρτάν Σάντο, δολοφονήθηκε στα Τίρανα, δεχόμενος 6 πυροβολισμούς μπροστά στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Credins Bank, που έχει δημιουργηθεί από Αλβανούς επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και το θύμα, που κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή. Το συμβάν έγινε στα μέσα καλοκαιριού και γράφτηκε από ένα-δυο ΜΜΕ στην Ελλάδα ενώ στην Αλβανία, έγινε κυριολετικά χαμός με την είδηση που βάφτηκε με αίμα.
sato-artan3
Η Credins Bank βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αλβανίας, στην περιοχή Kamal Ismail και βρίσκεται μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από το αλβανικό Κοινοβούλιο.
Οι αρχές της χώρας κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που πληρώθηκε από το εξωτερικό, με αξία 300.000 ευρώ, που σκοπό είχε να σταλεί μήνυμα στους συνεργάτες του επιχειρηματία, που φέρεται σύμφωνα με τα Μέσα να έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του τραπεζικού του ιδρύματος.
Οι δράστες, που σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία παρακολουθούσαν επί αρκετές μέρες το θύμα, ακολουθούσαν τον Σάντο από το σπίτι του μέχρι το σημείο της δολοφονίας, με μηχανή μεγάλου κυβισμού κάτι που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας καθ’ όλη τη διαδρομή και τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον έξι φορές, από κοντινή απόσταση.
sato-artan2
Ο σκοτωμένος κατά πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ήταν συνεργάτης(εκ των πιο στενών”) , του μεγαλοκαναλάρχη και αφανή εταίρου και ιδιοκτήτη τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών στην Αθήνα, του παλιού μας γνώριμου, Φίλιππου Βρυώνη. Ο Βρυώνης, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ(που και εκεί δεν φαινόταν και ‘εβαζε αχυράνθρωπους Αλβανούς και Πακιστανούς για μπροστάρηδες, κάτι τύπους του περιθωρίου που τους έδινε φραγκοδίφραγκα για να τον εκπροσωπούν προς τα έξω)έκανε δουλειές στην Αλβανία και κάνει ακόμα καθώς φέρεται να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό στα Τίρανα και να διατηρεί και εκεί αμύθητους τραπεζικούς λογαριασμούς. Όμως οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές μετά την δολοφονία του τραπεζίτη, έχουν αρχίσει να τον ψάχνουν. Ο καναλάρχης ενώ παρουσιάζεται ξυπόλητος και ρακένδυτος, εμφανιζόμενος στις γειτονιές του Περιστερίου ως ρακοσυλλέκτης, κατέχει τους τηλεοπτικούς σταθμούς “Ε” που αγόρασε από το τιμημένο ΚΚΕ, το Extra, το ΑΒ(πρώην ΖΟΟΜ)και το Extra Θεσσαλονίκης. Κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών ο μεγαλοκαναλάρχης “‘έπαιξε” και αβάνταρε τη ΝΔ και τον Σγουρό και βέβαια λένε ότι δεν το έκανε για την “ψυχή της μάνας του”. Μάλιστα είχε νοικιάσει μεγάλο ακίνητο έναντι άγνωστου τιμήματος στη ΝΔ για να διαφημίζεται δίπλα από το Παναθηναικό Στάδιο.
Η δολοφονία του 54χρονου συνεταίρου του έχει ανησυχήσει πολλούς στην Αθήνα. Το γιατί το ξέρουν μόνον οι ίδιοι…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του