Σενάρια για πραξικόπημα… Ο Σκοτεινός ρόλος Μπαλτάκου και η Δράση Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών


sxedio dolofonias
Ελλαδα ωρα μηδεν, αυτος μπορει να ειναι ενας τιτλος για να περιγραψει κανείς ,τις νεες δραματικες εξελιξεις που ερχονται για την χωρα μας!
Δεν εχουμε προλαβει να μπουμε στο πνευμα τον χριστουγεννων, και τον γιορτων,και το κλιμα θυμιζει μερες πρωθυπουργιας Γεωργιου Παπανδρεου! Η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπησεις και η δυσκολια της κυβερνησης να εξασφαλισει την απαιτουμενη πλειοψηφία για την εκλογη νεου προεδρου δημοκρατιας έχουν φερει την Γερμανια-Ευρωπαικη Κομισιον-ΔΝΤ, στα προθυρα νευρικου κλονισμου.
Το «πάγωμα» των επενδυτικών τους σχεδίων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που συνδέεται με τον προεδρική εκλογή ανακοινωνουν ο ενας μετα τον αλλον ξένοι μεγαλοεπενδυτές , τα δε μεγαλα διεθνή χρηματοπιστωτικα ιδρυματα αρχισαν τις απειλες οτι θα μας υποβαθμισουν πιο χαμηλα στην αξιολόγηση τους, για την Ελληνικη οικονομια! Και φυσικα για να μην ξεχνιομαστε, την μονιμη και παγια απειλή απο ολα τα ξενα ΜΜΕ, στην εξοδο της Ελλαδας απο την ευρωζωνη, και επιστροφη στην δραχμη........Που θα φερει αναταραχες, χαος και αναρχια στην Ελλαδα,με πλιατσικο και καταστροφες σε διαφορα μαγαζια-καταστηματα......το ολο σκηνικο θα θυμιζει μερες της δολοφονιας του αδικοχαμένου Αλέξη, οπου και σημειώνονταν δεκάδες εμπρηστικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, με οδομαχίες έξω από πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, όπου το σκηνικό «ντύνουν» τα οδοφράγματα, ο πετροπόλεμος, οι μολότοφ και οι συγκρούσεις ,με το κύμα αντιδράσεων γρήγορα να εξαπλώνεται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Ετσι φιλοι μου,φτανουμε στα δημοσιευματα για τις επεμβασεις του Στρατου, ωστε να επανελθει η ταξη και η ασφαλεια στην χωρα! Και ολα αυτα θα γινουν με ενα πραξικοπημα? Ετσι θα επανελθει η ταξη και η ασφαλεια στην χωρα? Η θα οδηγηθούμε σε ενα εμφυλιο πολεμο! Αληθεια ποσο βασιμα ειναι ολα αυτα τα δημοσιευματα περι ενος πραξικοπηματος, και επεμβαση του Στρατου! Πρεπει να γνωριζετε οτι σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχουν σχεδια εκτάκτων καταστάσεων και αμεσης αντιμετωπισης τους, με βιαια καταστολη, στις περιπτώσεις αναρχιας και χαους.
Οπως ειναι φυσικο τετοια σχεδια υπαρχουν και στα συρταρια του Ελληνικου γενικου επιτελειου στρατου....μαλιστα αυτα τα ακρως απορρητα σχεδια......επειδή ηταν για αρκετα χρονια κλειδωμενα στα συρταρια,χρειαστηκαν ενα νεο λιφτινγκ! Τι εννοω? Τα εγγραφα αυτα εχουν σχεδια αντιμετωπισης μιας τετοιας κρίσης που ειναι για την εποχη 1960-70, πλεον ειναι απαρχαιωμενα, ετσι χρειάστηκε να σχεδιασουν νεα κατασταλτικα σχεδια, που να συμβαδίζουν με την εποχή μας! Αν και για αυτο συνέδραμαν αμεσα και βοήθησαν CIA- SKOTLAND YARD. Αληθεια εχει σκεφτεί κανεις δημοσιογραφος να ρωτήσει τον υπ.αμυνας Δενδια , στις τοσες συνεντευξεις που δινει καθημερινα......αν ο ελληνικος στρατος εχει σχεδια αντιμετωπισης μιας κρίσης αναρχιας και χαους? Ενας ακομα μεγαλος προβληματισμος για την χωρα μας ειναι οι σκοτεινες ξενες δυναμεις και κυριως οι ξενες μυστικες υπηρεσιες, που εχουν εισχωρησει μεσα στα πολιτικα δρωμενα της Ελλαδας, αλλα κυριως στην Συγκυβερνηση!
Η ΕΥΠ δεν ειναι πλεον μια εθνικη υπηρεσια που προασπίζεται τα εθνικα μας συμφεροντα, εχει διαβρωθει απο το χρημα που δεχεται απο ξενα συμφεροντα και ειναι υπο την καθοδηγηση ξενων μυστικων υπηρεσιων! Ενα τρανταχτο παραδειγμα ειναι ο Μπαλτακος......ο ανθρωπος αυτος αντι να εχει λογοδοτησει στην ελληνικη δικαιοσυνη για τις σκοτεινες πραξεις του, την περιοδο που ηταν συμβουλος του πρωθυπουργου, ειναι ελευθερος,και μαλιστα βασει οργανωμενου σχεδιου ετοιμάζεται να ιδρύσει κόμμα! Το σχεδιο ειναι ετοιμο,και απλο.......η χρυση αυγη εχει χαση μεγαλη δυναμη απο ψηφοφορους, λογω της εγκληματικης της δρασης......ο καρατζαφερης και το ΛΑΟΣ με την οσμη σκανδαλου με τα ελικοπτερα, εβαλε τιτλους τελους για τις εκλογες αυτες.......αρα το κενο στην ακροδεξιά θα το αναπληρώσει το κομμα μπαλτακου......ο ιδιος δηλωσε οτι το κομμα του θα στηριχθεί σε ψηφους απο τα σωματα ασφαλειας-εθνικιστες ,εκκλησια! Ο ανθρωπος αυτος θεωρω οτι εξακολουθει να εχει επαφες με Σαμαρα και μαξιμου.
Επισης η αποκατασταση των μισθων και συνταξεων των ενστόλων-δικαστικών, την περιοδο που ο απλος ελληνας πολιτης πλήττεται δραματικα απο τις περικοπες τον μισθωνν και συνταξεων, που του εχει επιβληθει απο τη κυβερνηση........η ανισοτητα αυτη της μεταχειρισης υπερ τον κλαδου εξουσιας δυναμης και επιβολης ( ενστόλων-δικαστικών) προβληματιζει και φερνει περαιτερω υποψιες!........ολα αυτα ειναι εργα Μπαλτακου!......αληθεια ποιοι ειναι οι σκοτεινοι συνδεσμοι πισω απο τον καλα φρουρουμενο-για την προστασια του- κυριου μπαλτακου......που κανεις δεν μπορει να τον ακουμπησει?! Ξαφνικα εχουμε και εξελιξεις για την υποθεση σχεδιου δολοφονιας Καραμανλη, με τουλάχιστον 20 πρόσωπα, εκ των οποίων οι 12 είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι εργάζονταν για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, φαίνεται πως είναι μπλεγμένοι στις δυο απόπειρες δολοφονίες κατά του Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με το πόρισμα που συντάσσει ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας, καθοριστικό ρόλο στο σχέδιο που είχε στηθεί εις βάρος του κ. Καραμανλή είχε ο Άλεξ Ρόντος, από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου. Ο κ. Φούκας φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εντοπίστηκε με σαφήνεια μια οργανωμένη προσπάθεια πίεσης και ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή, που ξεκίνησε από τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργικής του θητείας και άρχισε να εντείνεται από το 2007 και μετά.Όπως υποστηρίζει σε κατάθεση του, πρώην στέλεχος της ΕΥΠ αποκάλυψε «το σχέδιο Πυθία 1» που «σχετίζεται απόλυτα με την αποτροπη στο βέτο της ελληνικής κυβέρνησης στο Βουκουρέστι, τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το πρόγραμμα visa-waiver, τα τηλεγραφήματα του εδώ πρέσβη των ΗΠΑ Σπέκαχαρντ για οργανωμένες προσπάθειες των Αμερικανών να ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας, η αγωνία του ίδιου πρέσβη για το αποτέλεσμα των εκλογών και η έντονη επιθυμία για νίκη του Γιώργου Παπανδρέου, οι ωμές και εκτός προβλεπόμενων αρμοδιοτήτων παρεμβάσεις του προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη σε θέματα μειονότητας.
Αληθεια ολα αυτά πως τα ανακάλυψε ο κύριος ανακριτής Δημήτρης Φούκας......η ΕΥΠ που εξυπηρετεί ξενα συμφεροντα και ειναι και η ιδια μπλεγμένη στο σχεδιο Πυθία 1.......Ως γνωστον το σχεδιο δολοφονιας Καραμανλη το αποκάλυψε η ρωσικη μυστικη υπηρεσια.......και όπως φαινεται οι ρωσικες μυστικες υπηρεσιες εξακολουθουν να συνδράμουν στις ερευνες και στο ξετυλιγμα αυτου του σκοτεινου νηματος. Αλλιώς πως θα εχει βρει αυτα τα στοιχεια ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας, με τι εξοπλισμο......και με μια ΕΥΠ απρόθυμη να βοηθήσει........ Ο χορος τον κατασκοπων καλα κραταει στην πατριδα μας, και απο οτι φαίνεται...η Ελλαδα θα ειναι το εδαφος που θα συγκρουστουν οι υπερδυναμεις! Εμεις ομως δεν εχουμε καποιο λογο για να φοβηθουμε, γιατι με τις μεγαλες υπερδυναμεις δεν ειναι στο χερι μας να μπορουμε να κανουμε κατι! ........Τους Ελληνες δοσιλογους και προδοτες να φοβομαστε περισσοτερο, αυτοί εχουν κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα στην χωρα μας!
Σπυρος Πριφτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του