''ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ'' ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

«Νεκρώνουν» τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα λόγω των κινητοποιήσεων διαρκείας των δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών...
Ειδικότερα, υπολειτούργησαν σήμερα τα δικαστήρια της χώρας, πρώτη ημέρα της πανελλαδικής απόχης διαρκείας των δικηγόρων, ενώ τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης θα πολλαπλασιαστούν από μεθαύριο, Τετάρτη, μέχρι σημείου να νεκρώσουν τα δικαστήρια, καθώς στο «χορό των κινητοποιήσεων» εισέρχονται και οι δικαστικοί  επιμελητές, με αποτέλεσμα να μην  μπορούν να γίνουν κοινοποιήσεις, επιδόσεις, κ.λπ.
Ειδικότερα, μετά τους δικηγόρους, σε πανελλαδική αποχή διαρκείας κατέρχονται από μεθαύριο Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, και οι δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με το οποίο τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας.
Με απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος οι δικαστικοί επιμελητές, πλέον της αποχής διαρκείας, ζητούν από το υπουργείο Δικαιοσύνης την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία ζητά από το υπουργείο Οικονομικών την άμεση καταβολή των οφειλών του Δημοσίου προς τους δικαστικούς επιμελητές.

Οι δικηγόροι από σήμερα βρίσκονται σε πανελλαδική αποχή διαρκείας από τα καθήκοντά τους, έπειτα από διήμερο δημοψήφισμα που κατέδειξε ότι η πλειονότητα των δικηγόρων είναι αντίθετη στο επίμαχο νομοσχέδιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του