ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ”: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ DVD ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΤΟ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ”-ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΣΑΝΤ-ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ-

kasidiaris


Ρουκέτες από τον Κορυδαλλό του “εμπρηστή” εκπροσώπου του κόμματος
Σε ανακοίνωση του μέσα από τον Κουδαλλό ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α, συγκεκριμενοποιεί πιθανούς τρόπους διαρροής του επίμαχου βίντεο το οποίο κάνει ρόμπα το Σαμαρά και αποκαλύπτει παραμέτρους που πιθανόν δείχνουν και τις κατευθύνσεις αλλά και τις σκοτεινές διαδρομές του. Ο Ηλίας Κασιδιάρης που προφανώς έχει κι άλλους “άσους” στο μανίκι του, μεταξύ άλλων τονίζει:
“…Το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο άλλωστε είναι πανίσχυρο, πείθει μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα και τον πιο φανατικό πολέμιο της Χρυσής Αυγής. Μία ακόμη παρατήρηση: ο Σαμαράς ήταν αδύνατο να διαψεύσει καθώς γνωρίζει άριστα πως αυτό δεν είναι το μοναδικό του έγκλημα. Το δε πρόσωπο που δημοσίευσε το επίμαχο υλικό φαίνεται από το συνοδευτικό κείμενο πως γνωρίζει άριστα πολλές και εξαιρετικά κρίσιμες πληροφορίες για την υπόθεση. Θεωρώ προφανές πως έχει στην κατοχή του όχι μόνο το σύνολο του συγκεκριμένου διαλόγου αλλά και άλλες εξίσου αποκαλυπτικές συνομιλίες”.

Μάλιστα ο προφυλακισμένος βουλευτής αναφέρεται σε άρθρο-ξεκάρφωμα αστυνομικού συντάκτη “που αρθρογραφεί απευθείας από τα υπόγεια της ΓΑΔΑ ,όπως λέει, και ο οποίος θεωρεί πιθανότερη εκδοχή η καταγραφή του επίμαχου διαλόγου να έχει γίνει από την ΕΛΑΣ ή την ΕΥΠ. Η περίπτωση αυτή, που συμφωνώ πως είναι η επικρατέστερη εκδοχή, προφανώς είχε τεθεί σε παρακολούθηση το τηλέφωνο του παράγοντα της δικαιοσύνης. Όταν έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει νόμιμη καταγραφή του ίδιου Σαμαρά να διαπράττει ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, προφανώς ο συγκεκριμένος φάκελος διατάχτηκε να γίνει στάχτη και προφανώς κάποιο χέρι πρόλαβε και κράτησε «στα κρυφά» ένα αντίγραφο του. Έτσι εξηγείται και η διαρροή από τον 15ο όροφο της Κατεχάκη περί μη υπάρξεως σχετικού log file στα αρχεία συνακροάσεων. Την άποψη αυτή ενισχύει και μία λεπτομέρεια που πρόσεξα αργότερα γι’ αυτό και δεν την ανέφερα στην ομιλία μου στη Βουλή.
 Ο τίτλος του επίμαχου βίντεο στο RUTUBE ξεκινά με τους χαρακτήρες SN5812, που θυμίζουν τους κωδικούς των νομίμων συνακροάσεων της ΕΛ.ΑΣ και το γεγονός αυτό ενδέχεται να μην είναι τυχαίο. Τα έτερα σενάρια περί κοριού σε εξωτερικό χώρο, περί ξένων μυστικών υπηρεσιών ή Ελλήνων επιχειρηματιών που παρακολουθούν την κυβέρνηση τα θεωρώ αποδυναμωμένα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να λησμονείται η περίπτωση Παπασταύρου, του μυστικού συμβούλου του Σαμαρά, που είχε παράνομα στο laptop του λογισμικό που απορροφούσε όλες τις συνομιλίες του Μαξίμου. Μόλις η ΕΥΠ αποκάλυψε την υπόθεση ο Σαμαράς έδωσε εντολή να θαφτεί άμεσα. Είναι γνωστή άλλωστε η διασύνδεση Παπασταύρου με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και ο κεντρικός του ρόλος στη διαχείριση του λογαριασμού των δύο δις δολαρίων της Λίστας Λαγκάρντ μαζί με τον γνωστό σιωνιστή παράγοντα Μυωνή”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Κασιδιάρης.
Δημοσιεύθηκε: 11/12/2014 22:06


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του