''ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΜΕ E- MAILS''...




...ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ...
Για δίλημμα έκανε λόγο ο Γιάννης Δραγασάκης από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας ότι είτε  θα αποδεχθούμε το νέο κύκλο της λιτότητας, ...
είτε θα δημιουργήσουμε τις πολιτικές προϋποθέσεις για να αλλάξει.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι απαιτούνται εκλογές και μία κυβέρνηση με νωπή εντολή και ξεκάθαρο κυβερνητικό σχέδιο.

Μάλιστα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί και δεν θέλει να αποτρέψει το νέο κίνδυνο», προσθέτοντας μάλιστα ότι «είμαστε η μόνη χώρα που κυβερνάται με e-mails».

Υποστήριξε ότι «εμείς μπορούμε», με τα μέτρα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, συμπληρώνοντας ότι «μπορούμε, γιατί βάζουμε τέλος στις διαλυτικές μεταρρυθμίσεις, με μία κυβέρνηση με κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα ανοίξει ένα πόλεμο στις μεγάλες παθογένειες.

«Και μπορούμε, διότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία αναδιάρθρωση του χρέους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για κρίση όχι μόνον οικονομική, αλλά αξιών και εμπιστοσύνης, δίνοντας τον τόνο και για την εκλογή του Προέδρου, δηλώνοντας ότι, αν κάποιος βουλευτής καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, με ποιο επιχείρημα θα ψηφίσει μετά, για να εκλέξει αυτή η Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πριν γίνουν εκλογές;

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συμπράξεις που αναβαθμίζουν τη Δημοκρατία και πρόσθεσε ότι η συζήτηση γι' αυτόν τον προϋπολογισμό έδειξε ότι είναι ώριμες οι συνθήκες να προχωρήσουμε σε μία άλλη σελίδα στην ιστορία της χώρας μας.

Ο κ. Δραγασάκης κατηγόρησε ότι λένε ψέματα στο λαό και εξέφρασε την άποψη ότι «ο λαός εξοργίζεται και αγωνιά για το τέλος των μνημονίων, αλλά τελικά έρχεται αντιμέτωπος με νέα σκληρά μέτρα» και συνέχισε, λέγοντας ότι «αντί της επιβράβευσης, ζούμε τον επίλογο μίας στρατηγικής που ήταν εξαρχής βέβαιο ότι στεφθεί από αποτυχία.

«Ούτε τώρα μας λένε την αλήθεια. Ό,τι έγινε στο πρώτο μνημόνιο με τους πολλαπλασιαστές επαναλαμβάνεται τώρα με τους αποπληθωριστές. Η τρόικα, αντί να ζητά αναδιάρθωση χρέους, ζητά νέα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «τα μνημόνια διέλυσαν τα εργασιακά δικαιώματα και δεν αύξησαν την ανταγωνιστικότητα, ούτε κατέστησαν το χρέος βιώσιμο», ενώ χαρακτήρισε ανέφικτο τον στόχο για ανάπτυξη 2,9% του ΑΕΠ το 2015, επικαλούμενος στοιχεία του ΟΟΣΑ.
Πηγή : protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του