ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ 20 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Η είδηση έφτασε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ πριν από λίγα λεπτά. Παρακαλώ, διαδώστε τη... ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Πόπη Σουφλή ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ 20 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Θα περάσουν την νύχτα στο τμήμα, λόγω αυτοφώρου. Συγκεντρώνεται κόσμος έξω από τα Δικαστήρια. Καλως τους δεχτήκαμε τους ... "λεβέντες". Είναι η πρώτη φορά, που σε όλη την επικράτεια, πλην της Κρήτης, αντιμετωπίζουμε τους πραιτωριανούς του συστήματος στα Ειρηνοδικεία. Μόνο που εδώ, έχουν πια να κάνουν με συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους πολίτες,που θα το πάμε μέχρι τέλους... Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ!

Δεν πρόκειται να περάσει το χατήρι των τραπεζών και των ντόπιων και ξένων δουλικών τους.
Και να ξέρουν, ότι όσο πιο πολλές θα είναι οι προσαγωγές, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πλήθος των ανθρώπων, που το μοναδικό τους "αμάρτημα", είναι ότι προσπαθούν ναπροστατεύσουν τον τόπο που γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν, να προστατεύσουν τη γη που μέσα της κρύβει τα κόκκαλα όσων έδωσαν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα, που σήμερα, την πατούν για μια ακόμα φορά, οι ορδές των βαρβάρων και οι σιχαμεροί προδότες, που πάντα γεννούσες δυστυχώς αυτή η γή, όπως δίπλα στα σπαρτά, φυτρώνουν τα ζιζάνια.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του