KONTA ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...


Οι κάμερες διπλανών καταστημάτων αλλά και ρύθμισης της κυκλοφορίας «δείχνουν» τον δολοφόνο του 83χρονου Μένη Κουμανταρέα και οι πληροφορίες ...
από την Αστυνομία λένε πως η Ασφάλεια, είναι κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Πρόκειται, λένε οι αναλυτές της Ασφάλειας, για πρόσωπο που γνώριζε τον συγγραφέα, είχε διαφορές μαζί του και πιθανόν να του επιτέθηκε χωρίς να έχει σχεδιάσει τη δολοφονία του αλλά να έχασε τον έλεγχο και να τον δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια. «Αν ήταν ληστεία, ο δράστης θα είχε όπλο ή μαχαίρι και με αυτό θα χτύπαγε τον συγγραφέα. Ο στραγγαλισμός, δείχνει προσωπικό μίσος. Άλλωστε, ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν και όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα του» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «Οι κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο αναλύθηκαν όμως δεν έδωσαν κάτι σημαντικό. Πιθανότατα ο δολοφόνος, περίμενε το συγγραφέα στην πολυκατοικία».

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν πάρει καταθέσεις από συγγενείς και άτομα που ανήκαν στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον και φέρονται να έχουν δώσει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τις κινήσεις του λογοτέχνη. Ποιος τελικά ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο 83χρονος έδωσε το τελευταίο ραντεβού; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες έχουν πιάσει τον συγγραφέα να κινείται προς την οδό Ζακύνθου που ήταν το σπίτι του. Όμως, δεν τον δείχνουν να μιλάει με κάποιο πρόσωπο ή να τον παρακολουθεί κάποιος. Θεωρούν πιθανό, ο άνθρωπος με τον οποίο είχε κανονίσει συνάντηση να μην ήταν ο δολοφόνος του και άλλο πρόσωπο που ήθελε να λύσει τις διαφορές που είχε μαζί του και να είχε στήσει καρτέρι μέσα στην πολυκατοικία. Έτσι, μόλις τον είδε να περνά το κατώφλι να του επιτέθηκε και να τον ανάγκασε να μπουν μαζί στο διαμέρισμα.

Εκεί, ο μυστηριώδης άνδρας, για άγνωστο λόγο του επιτέθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο πρόσωπο και την κοιλιά. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Χριστίνα Τσάκωνα, οι οποίοι διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Κουμανταρέα, ο συγγραφέας έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στην κοιλιά.

Ο δολοφόνος του συγγραφέα, αφού τον χτύπησε βάναυσα, τον στραγγάλισε με τα χέρια του...

Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας κινούνται σε δύο επίπεδα:

Σαρώνουν το υλικό από τις κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης αναζητώντας άτομα που κινούνται υπο το καθεστώς πίεσης, στρες, πανικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν μπει στο στόχαστρο δύο με τρία άτομα και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Αναζητούν καταγγελίες που είχε κάνει στο παρελθόν ο Κουμανταρέας για περιπτώσεις εκβιασμών ή απειλών κατά της ζωής του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν μερικά χρόνια κάποιοι τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα. Μάλιστα, υπάρχει και μια καταγγελία του ιδίου σύμφωνα με την οποία ότι ύστερα από συμμετοχή του σε αντιρατσιστική εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα, του επιτέθηκε ένας φουσκωτός έξω από το σπίτι του. Τότε σε συνεντεύξεις του είχε πει ότι φοβάται γενικότερα.

Η κηδεία του συγγραφέα θα τελεστεί σήμερα στις 14:00 στο Α΄Νεκροταφείο και όπως ανακοίνωσε, ο Δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του