ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 50 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ...


Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου κατάλογο ...
με τα ονόματα 50 φυσικών και νομικών προσώπων που οφείλουν εκατομμύρια από τον φόρο εισοδήματος.


Επικαλούμενος λόγους δημοσίου συμφέροντος, ο υπουργός Οικονομικών ήρε το απόρρητο και αποκάλυψε τα ονόματα.

Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης ενημέρωσε τις δύο επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών, που εξετάζουν τα τέσσερα από τα πέντε κρίσιμα νομοσχέδια που αποτελούν το πλαίσιο εφαρμογής της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για το πέμπτο και τελευταίο νομοσχέδιο για την αφερεγγυότητα, λέγοντας ότι οι διαβουλεύσεις παρουσιάζουν πρόοδο.

Ο κ. Γεωργιάδης, εξέφρασε την ελπίδα πως στις επόμενες ημέρες θα εξασφαλιστεί η έγκριση των διεθνών δανειστών της Κύπρου για το νομοσχέδιο.

Υπέδειξε, ότι το χρονοδιάγραμμα στο οποίο έπρεπε να εγκριθεί το νομοσχέδιο έχει παρέλθει, ωστόσο, η καθυστέρηση οφειλόταν στο κλιμάκιο της τρόικας.

Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι σημείο τριβής μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας είναι το ανώτατο ύψος της αξίας της υπό προστασία πρώτης κατοικίας και το θέμα των εγγυητών, δηλαδή κατά πόσο μετά την εκποίηση οι εγγυητές του χρέους θα απαλλάσσονται πλήρως ή θα παραμένουν υπόχρεοι για το υπόλοιπο του χρέους πέραν της αξίας της εκποίησης.























Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του